PREDEFINISANJE E-KOMERCA POMOĆU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE
Šesta godišnja konferencija o e-trgovini održaće se u novembru.

Pod motom “Predefinisanje E-trgovine: (Veštačka) Nova Era!” 14. novembra, šesta godišnja e-trgovinska konferencija održaće se u Nacionalnom operi i baletu u Skoplju, Severnoj Makedoniji. Konferencija ima regionalni karakter i organizuje je Makedonsko udruženje e-trgovine – AETM zajedno sa ECS kao regionalnim partnerom.

Ove godine konferencija će biti održana u svojoj najvećoj regionalnoj verziji – očekuje se više od 600 gostiju iz čitavog balkanskog regiona, sa potpuno novim konceptom i lokacijom, usmeravajući pažnju na novu eru u ljudskom životu – iskorišćavanje potencijala veštačke inteligencije, koja je nedavno doživela svoj uspon, menjajući pravila igre u e-trgovini i ponovno definišući i transformišući celu industriju. Organizatori, kao i prethodnih godina, najavljuju visokokvalitetan program sa brojnim istaknutim međunarodnim i domaćim predavačima.

Ove godine, pored tradicionalne prezentacije pregleda analize e-trgovine za Severnu Makedoniju i region, fokus programa će takođe biti na:

  • značaju podataka, marketinga i veštačke inteligencije kao podrške uspešnom poslovanju e-trgovine;
    uticaju platformi za tržište na sektor e-trgovine;
  • značaju besprekornog iskustva sa online plaćanjem i dostavom online porudžbina preko granica;
    načini za poboljšanje korisničkog iskustva za online kupce.

“Ponosni smo što se e-trgovinska konferencija sve više prepoznaje i smatra jednom od najvećih i najposećenijih poslovnih konferencija za e-trgovinu u regionu. Nakon 5 uspešno realizovanih izdanja, ove godine pravimo značajna unapređenja u organizaciji, predstavljajući novu eru e-trgovine. Konferencija će pružiti širok spektar znanja, ideja i praktičnih veština koje će podržati i voditi preduzetnike i preduzeća da se nose sa modernim izazovima u digitalnom dobu. Fokusirani na učesnike, ove godine očekujemo da će konferencija biti najveće i najuspešnije regionalno izdanje do sada, okupljajući vodeće kompanije, inovatore i stručnjake u e-trgovini i omogućavajući im da grade značajna partnerstva i proširuju svoje poslovne horizonte” – rekli su predstavnici AETM.

Usput, prošle godine e-trgovinska konferencija je ugostila više od 500 učesnika iz 150 kompanija, organizacija, univerziteta i vladinih institucija iz zemlje i regiona, i 30 govornika iz 10 zemalja imalo je svoje prezentacije.
“Early Bird” ulaznice za prisustvovanje konferenciji, koje su u velikom broju, već su u prodaji.

Ostvarite popust od 50 eura na regularnu ulaznicu sa kodom: rs50offeb

Više informacija o govornicima, agendi i svim ostalim detaljima vezanim za konferenciju će uskoro biti dostupno i kontinuirano ažurirano na sledećem linku: https://ecommerceconference.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *