HAJDE DA SE UMREŽIMO!

Tu smo da napredujemo zajedno – želimo da podignemo standarde industrije kao i individualnih biznisa u Srbiji kroz neprekidan rad u svim aspektima e-commerca.

ŠTA DOBIJATE?

blogging

EDUKACIJA

Specijalizovane obuke nastoje da pokrivaju celokupan e-commerce ekosistem.

Radionice su organizovane od strane članova Asocijacije, eksperta u struci, koji će nastojati da kroz svoje iskustvo i “best-practice” primere prenesu najbolja znanja i rešenja iz struke i biznisa.

Uz članstvo ECS, dobijaju se specijalni popusti na sve programe i događaje koje Asocijacija organizuje.

viral-marketing

ZASTUPANJE INTERESA

Tu smo da zaštitimo interese kako malih, tako i velikih e-commerce poslovanja.

Želimo da zajedno identifikujemo probleme i da radimo na otklanjanju istih.

Želimo da širimo zajednički interes tako što ćemo kroz kontakt sa državnim institucijama i zakonodavnim telima uticati na modifikaciju regulativne strategije.

screen

PROMOCIJA

Želimo da vas promovišemo!

Kroz sponzorske aktivnosti u vidu edukacija i meetup-a, kao i kroz direktnu promociju na našem sajtu, želimo da stavimo biznise koje se bave elektronskim poslovanjem u fokus.

cloud-computing

UMREŽAVANJE

Kao član ECS, imaćete jedinstvenu priliku da budete na jednom mestu zajedno sa ekspertima iz stuke, kao i da potencijalno pronađete idealne partnere za vaš biznis na jednom mestu.

ECS želi da skupi sve ljude iz struke, kako bi zajedno podigli industriju na najviši nivo. Članovi će takođe imati pristup provereno najboljim konsultantima na jednom mestu.

guarantee

REGULATIVA

Želimo da pomognemo biznisima da pomoću regulativnih saveta dođu do najsigurnijeg i najprofitabilnijeg načina kupovine.

Uvođenjem trustmark sertifikata podižemo regulaciju tržista na viši nivo, tako što prodavce a i kupce stavljamo u najbolju poziciju za obavljanje e-commerca.

website

PODACI

Vredno radimo na prikupljanju podataka koji će da pomognu u analiziranju vašeg poslovanja.

Dajemo vam pristup relevantim izveštajima u oblasti e-commerca kako iz Srbije i regiona, tako i iz ostalog dela Evrope i sveta.

Idi na vrh