APPLY NOW

8

MODULA

eCommerce Akademija svoja predavanja zasniva na 8 modula, svaki u trajanju od jedne nedelje. Kroz ovako koncipirane module ćete imati uvid u sve procese koji čine ecommerce – od početka do skaliranja i optimizacije procesa.

MODUL

1

.COM Experience modul pokazaće vam kako da napravite koncept vašeg web shop-a. Od ideje preko biznis plana, do brifa za dizajnere i developere. .COM Experience modul obradiće primere iz dobre prakse web shop-ova čije korisničko iskustvo odgovara njihovom pozicioniranju na tržištu.


Zorana Milidrag

.COM EXPIRIENCE

MODUL

2

Naučićete osnove digitalnom marketinga uz sve relevantne forme i alate oglašavanja. U ovom modulu, pričaćemo o metrikama uspešnosti kroz merenje konverzija, optimizaciju troškova oglašavanja u realnom vremenu i koji su to najefektniji kanali za vaš web shop.

 

Mihailo Ponjavić
DIGITAL MARKETING
uz goste: Igor Cernisevski i Ivan Kordić

MODUL

3

Sprovešćemo vas od ideje do produkcije i poslovnih procesa koje je potrebno sagledati da bi se oformio jedan uspešan web shop. Ovaj modul će vas voditi kroz biznis, tehničke, pravne i SEO delove e-commerca i kako sve to da upotpunite marketinškim planom.

 

 

Marko Ilić
ONLINE SHOP – FROM A TO Z
uz goste: Radomir Basta, Igor Živkovski i Sava Pavlović

MODUL

4

Kroz ovaj modul saznaćete koji su to ključni procesi u pozadini internet prodavnice i preduslovi za uspešan i efikasan operativni model. Tokom predavanja će pokriti kako da postavite KPI-jeve za vaše zaposlene i koji su osnovni parametri i i indikatori efikasnih timova u pozadini e-commerce poslovanja. Pričaćemo i to kako da prilagodite inovacije u procesima prema vašem modelu poslovanja.

Dragan Dulić
E-COMM OPERATIONS

MODUL

5

Saznaćete kako se pravi digitalno-vizuelni identitet jedne prodavnice može da utiče na prodaju, koji su to trikovi koje možete da iskoristite u svoju korist, kako bi povećali posete i prodaju na vašem web shopu. Kako se pravi sadržaj koji prodaje kao i kako da pravilno pozicionirate proizvode u cilju povećanja prodaje.

 

Zorana Milidrag
DIGITAL – VISUAL MERCHANDISING

MODUL

6

Sve što reba da znate o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. Saznaćete kako da napravite pravi izbor za vaš biznis.

 


Miloš Radulović

E-PAYMENTS
uz goste: Aleksandar Stanojević i Jelena Starčević

MODUL

7

Naučićemo vas kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis. Praktično ćemo vam prikazati kako da podignete shop – kroz primere platformi na lokalnom tržištu.

 

Marija Jeremić
CHOOSE THE RIGHT PLATFORM
uz goste: Aleksandar Nestevski i Marko Popović

MODUL

8

Kroz predavanje ćete naučiti kako da vodite i organizujete vaš web shop uz metode agilnog projektnog menadžmenta. Dodatno, na predavanju o hostingu pričaćemo detaljnije zašto je dobar hosting bitan za uspešan e-commerce, kako hosting direktno utiče na zadovoljstvo i potrošnju korisnika.

Nemanja Čedomirović i 
Aleksandar Milosavljević
AGILE PROJECT MANAGEMENT & HOSTING

UZ PODRŠKU

16

PREDAVAČA

8

MODULA

16

SATI PREDAVANJA

12

SATI DISKUSIJE

eComm ACADEMY

Ako ste spremni da učite i razvijate se na polju elektronske trgovine

PRIDRUŽITE NAM SE!

02.06.2020. – 28.07.2020.

200
200 copy

eComm ACADEMY

Ako ste spremni da učite i razvijate se na polju elektronske trgovine

PRIDRUŽITE NAM SE!

02.06.2020. – 28.07.2020.

PRIJAVI SE!

    Idi na vrh