Kao brend koji predano radi na unapređenju internet trgovine i daje svoj doprinos razvoju sigurnog i efikasnog tržišta online prodaje, Legend World Wide, deo kompanije Eminent, drugu godinu za redom je član eCommerce Asocijacije Srbije.

Kao i svake sezone Legend World Wide tim se potrudio da donese inovacije i potrošačima pruži nove mogućnosti. U želji da korisnicima web shop-a proizvod predstave na najbolji mogući način, od sada deo njihovih prozivoda možete pogledati i u video formatu.

Fotografije kao standardna prezentacija proizvoda uz detaljan opis i sve neophodne informacije i dalje su sastavni deo njihovog sajta, ali video prezentacija donosi potpuno novi doživljaj. Dinamičnost, visoka rezolucija, različiti uglovi i potpuna sloboda pokreta su ono što potrošačima proizvod predstavlja u pravom svetlu. U skladu sa vizijom brenda osmelili su se i implementirali multimedijalnu prezentaciju proizvoda, koja u eri digitalne komunikacije i rasta e-commerce tržišta, unapređuje doživljaj proizvoda.

Kada se video dobro ukomponuje on govori više od samih slika i opisa proizvoda.

Mnoga istraživanja su pokazala da kompanije koje kombiniju sve inovativne načine prezentacije svojih proizvoda i načina poslovanja sa klijentima imaju 83% veći učinak nego firme koje posluju po samo jednom principu. Ali i pored inovativne prezentacije online ponude, kvalitet proizvoda je i dalje na ceni.

Vodeći se misijom brenda i kompanijskim ciljevima usmerenim prevashodno na potrebe potrošača, iz kompanje Legend World Wide navode da u narednom periodu možemo očekivati nova iznenađenja na web shop-u.

Jovana Pisarov, menadžer marketinga, ističe da je krajnji cilj ovog koncepta prezentacije proizvoda da na najbolji način prenese sve njegove karakteristike i benefite.

Legend je brend koji je veoma usmeren ka svom potrošaču i samim tim smo konstantno posvećeni tome da investiramo u inovacije kada je korisničko iskustvo u pitanju. Stoga, krajni cilj ovog koncepta je upravo to – korisničko i potrošačko iskustvo. Jako nam je važno da našim korisnicima omogućimo jednostavno korišćenje sajta, kao i sveobuhvatnu prezentaciju proizvoda, jer na taj način imamo sigurnu konverziju, i sa druge strane imamo potrošača koji veruje našoj internet prodavnici – ključ uspeha za oboje, zaključuje Jovana.

Video prezentacija proizvoda je nešto čemu se u poslednje vreme pridaje sve više pažnje. Video ubrzano postaje jedna od najprofitabilnijih alatki digitalnog doba i tu činjenicu ne treba shvatiti olako.

Dakle, ukoliko posedujete web shop koji prodaje proizvode ili usluge, svakako je poželjno da razmislite o uključivanju video sadržaja u vašu promociju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *