eCommerce Asocijacija Srbije pružila je podršku Pokretu za decu “3 plus” čiji cilj je povećanje svesti građana Srbije o stanju stanovništva i značaju porodica sa troje ili više dece za porast nataliteta u državi.

Pokret “3 plus” uspeo je zajedno sa 26 lokalnih samouprava da olakša svakodnevnicu roditeljima i deci iz višečlanih porodica realizacijom projekta “Cena minus za 3+“, koji se sprovodi tako što se porodicama sa troje ili više dece dodeljuje kartica koja im omogućava popuste i privilegije u preko 2500 privrednih i pravnih subjekata koji su potpisali ugovore o popustu sa Pokretom za decu “3 plus”.

Preko njihovih projekata trenutno 120 000 građana iz višečlanih porodica koristi benefite i popuste.

Pokret je uspešno završio i testirao jedinstvenu aplikaciju, koja je sofisticirano unapređenje projekta “Cena minus za 3+“.  Namenjena je svim prijavljenim majkama (očevima) koji su u predhodnim godinama ostvarili pravo u lokalnoj samoupravi na ponosnu karticu, dok su njihovi lični podaci kao i šifra sa kartice ujedno i informacije koje omogućavanju registrovanje roditelja na samu aplikaciju.

Mobilna aplikacija “3 plus” će u 2023. godini, pored popusta doneti i nove pogodnosti i privilegije za roditelje koje do sada nisu bile tehnički ostvarive. korišćenjem ponosne kartice:

1. Lični QR kod za svakog roditelja koji je ostvari pravo na ponosnu karticu
2. Besplatni parking kod svih lokalnih samouprava koje su u programu
3. Razvijena društvena mreža na aplikaciji u kojoj porodice mogu da komuniciraju kako bi se međusobno pomagali garderobom, obućom, udžbenicima, opremom i ostalim neophodnim stvarima
4. Plaćanje računa javnih preduzeća lokalnih samouprava učesnika sa popustom
5. Direktno povezivanje sa bankom Poštanske stedionice radi ostvarivanja pogodnosti
6. Online “3 plus kupovina” u partnerskim kompanijama sa popustom
7. Mapiranje privrednih subjekata koji učestvuju u programu “3 plus”
8. Notifikacije i svakodnevna obaveštenja relevantna višečlanim porodicama

Pozivamo kompanije koje imaju organizovanu online prodaju da se priključe projektu i odobre popust za porodice sa troje ili više dece koje su zainteresovane za kupovinu vaših proizvoda i usluga preko vaše platforme i time povećate prodaju i doprinesete povećanju nataliteta u državi.

Za više informacija o samom pokretu i potencijalnoj saradnji možete se obratiti na mail vladicagavrilovic74@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *