Shoptalk Europe će okupiti više od 3.500 predstavnika iz maloprodajnih objekata, brendova i maloprodajnih inovatora iz 55+ zemalja u trajanju od  za tri dana. 1 od 3 učesnika Shoptalk Europe je na C ili VP nivou, što privlači najveće umove u industriji da ponovo zamisle budućnost. Jednostavno rečeno, ako ste važni u maloprodaji, morate biti na Shoptalk Europe.

Preko 175 govornika C novoa će prošetati mnogim binama Shoptalk Europe konferencije. Kreirani program je fokusiran na inovacije i na način kako nove tehnologije i poslovni modeli menjaju način na koji potrošači otkrivaju, plaćaju i kupuju. Slušajte od lidera koji menjaju igru i koji će vam reći šta treba da čujete da biste podstakli uspeh i rast vašeg poslovanja.

Neki od predstavnika su:

  • Robert Gentz, Co-Founder & Co-CEO, Zalando
  • Ana Belen Garcia Luque, Chief Digital & Marketing Officer, Pull & Bear
  • Simon Miles, VP, Global OmniChannel Commercial Strategy, The Coca-Cola Company
  • Ekta Chopra, Chief Digital Officer, elf Beauty 
  • Sandrine Deveaux,  EVP Future Retail, FARFETCH
  • Ulrika Biesert, Global People & Culture Manager (CHRO), IKEA
  • Andrew Murphy, Chief Operating Officer, John Lewis & Partners
  • Kate Walsh, SVP, Omnichannel, Pandora

Shoptalk

Shoptalk Europe je posvećen tome da prodavci i brendovi imaju ekskluzivnu priliku da izgrade nove veze, steknu uvide i formiraju saradnju koja menja igru pristupajući jedinstvenoj maloprodajnoj zajednici.

Prodavci i brendovi mogu to da urade pristupom VIP paketu preko poznatog programa za organizovane sastanke. Prednosti uključuju besplatnu kartu za Shoptalk Europe (normalna cena karte je 1.895 €) zajedno sa nadoknadom troškova putovanja i hotela od 650 €.

Povrh ovoga, takođe možete dobiti pristup privatnim sobama za sastanke kako biste ugostili svoje timove na licu mesta, iskoristili popuste na hotelske sobe i pristup sjajnim iskustvima širom Barselone, ekskluzivnim večerama i okruglim stolovima sa najhrabrijim umovima maloprodaje, kao i neverovatnoj žurci.

Pored toga, postoji ogromna prednost za trgovce na malo i brendove koji mogu da organizuju do 8 međusobno usklađenih 15-minutnih sastanaka sa najvećim dobavljačima tehnologije u industriji koji odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Ovo su dvostruke opcije, tako da oni biraju ono što je najbolje za njih. Veoma je efikasan i lak za prisustvo. Da bi se kvalifikovali, oni moraju biti viši rukovodioci bilo u maloprodaji ili brendu i biti odgovorni za kupovinu ili procenu tehnologije maloprodaje ili e-trgovine.

Rok za registraciju za Program organizovanih sastanaka je 6. april. Pokazalo se da je veoma popularan kod prodavaca i brendova, a kapacitet je već 80% rasprodat. Zato požurite i registrujte se ovde.

Više detalja o govornicima možete pronaći ovde.

Više detalja o agendi možete pronaći ovde.

Registrujte se za hostovanje ovde.

 

Shoptalk

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *