eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvi meetup u ovoj godini pod nazivom: Upotreba veštačke inteligencije u internet trgovini. Meetup će se održati u četvrtak, 11. maja 2023. godine, sa početkom od 18 časova i ICT Hub-u (Kralja Milana 10, Beograd).

Upotreba AI tehnologije i mašinskog učenja u internet prodaji je jedna od najaktuelnijih tema u oblasti elektronske trgovine, a ECS Meetup ima čast da okupi stručnjake koji imaju iskustva u primeni ove tehnologije. U sklopu predavanja i panel diskusije, učesnici će imati priliku da čuju iskustva i primere najboljih praksi u korišćenju AI tehnologija, kao i da saznaju kako da primene ove tehnologije u svojim kompanijama i unaprede svoje poslovanje kroz dostupna rešenja.

U uvodnom delu Mihailo Ponjavić, član Upravnog odbora eCommerce Asocijacije i Anđela Ćulibrk Head of Product u kompaniji Things Solver, govoriće o brojnim opcijama koje vam stoje na raspolaganju kada govorimo o upotrebi veštačke inteligencije i mašinskog učenja u službi prodaje.

Nakon uvodnog dela, uslediće panel diskusija, tokom koje će učesnici razmeniti iskustva i praktična iskustva na temu upotrebe AI-a u internet prodaji. Osvrnuće se na aktuelne trendove ali i neophodnost preduzimanja mera i koraka kako bi se kompanije i timovi unutar kompanija pripremili za korišćenje nove tehnologije. U panelu učestvuju Maja Grbović, Head of Media, Mercator-S, Đorđe Hirš Data Science Manager, Yettel, Peđa Topić, Head of Bussiness Development, Things Solver i Luka Novaković, Chief eCommerce Officer, Tehnomanija. Moderator panela je Ivan Tanasković, Direktor, Ecommerce Asocijacije Srbije.

Agenda:
17:30 – 18:00 – Dolazak gostiju i druženje
18:00 – 18:20 – Mihailo Ponjavić – Član UO – Ecommerce asocijacija Srbije
18:25 – 18:45 – Anđela Ćulibrk – Head of Product – Things Solver
18:50 – 19:30 – Panel diskusija – Upotreba AI tehnologije i mašinskog učenja u internet prodaji
– Peđa Topić – Head of Business Development – Things Solver
– Đorđe Hirš – Data Science Manager – Yettel
– Maja Grbović – Head of media – Mercator-S
– Luka Novaković – Head of Ecommerce – Tehnomanija

Moderator panela: Ivan Tanasković – Direktor – Ecommerce asocijacija Srbije

19:30 – 20:30 – Druženje

Ovaj događaj će biti idealna prilika da se upoznaju sa primenom AI tehnologija u internet prodaji i da razmene ideje sa drugim poslovnim ljudima.

Prisustvo je besplatno uz obavezno prijavu putem online formulara OVDE ili kliknite na link https://forms.gle/YWFgomdipXMdUmap9

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije pišite nam na [email protected] ili nas pozovite na +381645877354 (Milica)

ECS Meetup je serija događaja namenjenih svim stručnjacima i ljubiteljima tehnologije koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti e-commercea. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *