eCommerce Asocijacija Srbije organizuje peti #MeetUp u ovoj godini pod nazivom: Organic Traffic Unleashed

Vidimo se u sredu, 15. novembra 2023. godine, od 18 časova u prostorijama ICT Hub-a na adresi Kralja Milana 10 u Beogradu.

Pridružite nam se na novom meetupu kako biste stekli dragoceno znanje i veštine za unapređenje organske pretrage u internet trgovini, sa konkretnim merama za smanjenje zavisnosti od plaćenog oglašavanja i unapređenja ranking-a na pretraživačima.

Učesnici:

– Aleksandra Minić, E-commerce manager, Legend World Wide

– Mili Ibrulj, Managing Partner, Granular Group
– Darko Dujič, CEO Eponuda & WeTeh
– Siniša Nedeljković, E-commerce Architect, Yemora
– Uroš Mevc, CEO WeTeh
– Igor Lazarević, Managing Partner, Granular Group

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za odličan networking sa eminentnim stručnjacima na teme koje su ključne za vaše poslovanje.

 

Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će prijavljeni učesnici imati priliku da postave pitanja predavačima i panelistima, kao i da razmenjuju mišljenja o ecommerce industriji i predviđanjima za godine koje slede.

Misija eCommerce Asocijacije Srbije je da edukuje sve činioce e-commerce ekosistema podižući svest javnosti kroz različite kampanje i edukativne programe, pa tako najavljuju niz različitih besplatnih meetup-ova, webinara i radionica. Njihov cilj je da stvore najbolje uslove koji će potpuno olakšati poslovanje nekom online prodavcu a online kupcima pojednostaviti proces kupovine.

Prisustvo je besplatno, uz obaveznu registraciju.

ECS Meetup je serija događaja namenjenih svim stručnjacima i ljubiteljima tehnologije koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti internet trgovine.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije pišite nam na [email protected]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *