Shoptalk Europe se vraća u Barselonu ovog juna, nakon izuzetno uspešnog ponovnog pokretanja u 2023. godini, sa ciljem da olakša digitalnu transformaciju evropskog maloprodajnog tržišta. Cilj Shoptalk-a je stvaranje najdinamičnije i najprogresivnije zajednice u evropskom maloprodaju, fokusirane na digitalnu transformaciju i inovacije u maloprodaji. Okupljamo celokupni ekosistem – maloprodavce, brendove, tehnološke inovatore i investitore, na visokom nivou, a više od 3.000 lidera se pridružilo 2023. godine.

U središtu događaja je program sajma Shoptalk, koji postavlja agendu, a u 2024. godini baviće se najvećim pitanjima industrije, pokušavajući razumeti kako će potrošači sutra otkrivati, kupovati i kupovati, i kako će maloprodavci i brendovi zadovoljiti njihova očekivanja.

Evo nekoliko pitanja koja ćemo obraditi na Shoptalk Europe 2024, uz primere sjajnih govornika koji će ih adresa:

  • Kako prevazići hajp oko veštačke inteligencije i podeliti stvarne svetske studije slučaja koje će najviše transformisati industriju. Tian Su je potpredsednica Personalizacije i Preporuka u Zalandu, vodeći Zalandovu vodeću ulogu u korišćenju veštačke inteligencije za pružanje personalizovanih iskustava kupovine, samo je jedan od 11 fantastičnih lidera maloprodaje i brendova koji dele svoja iskustva na stazi posvećenoj Inovativnim primenama veštačke inteligencije u maloprodaji.
  • Šta je Jedinstvena Trgovina, za koje sektore je relevantna i koje tehnologije su potrebne za njeno ostvarivanje? Jedan od najuzbudljivijih razgovora u maloprodaji je kako razbiti organizacione silose kako bi se stavio potrošač u središte svake maloprodajne ponude. Poslušajte ključno predavanje Marije Hose Barera Rojas, globalne glavne direktorke digitalnih operacija i direktorke elektronske trgovine u kompaniji Massimo Dutti, Inditex na Shoptalk Europe, kako govori o tome kako vodi isporuku doslednih iskustava preko različitih kanala svojim kupcima.
  • Kako se menjaju industrijski odnosi širom Evrope usled novih B2B partnerstava, posebno pod uticajem rasta mreža maloprodajnih medija. Elodi Pertuiso je izvršna direktorka Carrefour Španije i glavna digitalna direktorka grupe Carrefour, te je savršeno pozicionirana da o tome govori na svom ključnom predavanju.
  • Kako brendovi postižu diferencijaciju, lojalnost i tražnju, i kako koriste ekosistem maloprodaje, veleprodaje, tržišta, direktnog plasmana i agregatora kako bi zadovoljili tu potražnju? Jedna od najuverljivijih priča o brendu u 2023. godini bila je repositioning Barbie od strane kompanije Mattel. Poslušajte Sanjaya Luthru, izvršnog potpredsednika i generalnog direktora Mattel EMEA & Globalnog direktora Direct to Consumer International, Mattel, kako govori o tome šta uče iz svog direktno-kupci platforme, Mattel Creations, kao snažnog pokretača digitalne transformacije i veće povezanosti sa potrošačima.
  • Kakvi su sledeći generacijski putovanja potrošača? Poslušajte od tima Stanley 1913, koji stoji iza viralnog društveno-medijalnog senzacija Stanley Quencher, o tome kako je TikTok pomogao transformaciji njihove kompanije staru 110 godina, predstavljajući svoje proizvode potpuno novim potrošačima. Andrea Martins, predsednica EMEA i LATAM, Stanley 1913, podeliće svoju perspektivu o tome kako uspeti sa društvenim medijima i njihovim stvaraocima.

Sadržaj na Shoptalk-u je drugačiji od drugih događaja. Naša agenda je potpuno vođena uredništvom. Kuriramo naš program na osnovu povratnih informacija industrije, uključujući i naš Odbor za savetovanje vodećih maloprodavaca i brendova, i ne prihvatamo nikakve naknade od govornika. Svi su odabrani na osnovu zasluga!

Trenutno biramo 175+ sjajnih govornika za 2024, od kojih će dve trećine biti osnivači, izvršni direktori ili drugi izvršni rukovodioci, a preostali bar potpredsednici u svojim organizacijama. Slušanje njih pruža jedinstvenu priliku za čujete sveže uvide i korisne sugestije od samih lidera koji su pioniri u transformaciji industrije.

Dođite i pridružite se zajednici donosilaca odluka u maloprodaji na Shoptalk Europe u Barseloni od 3. do 5. juna 2024.

Više informacija ovde: https://hubs.ly/Q02jjj3R0
Pogledajte agendu ovde: https://hubs.ly/Q02jjh_K0
Kupite ulaznice ovde: https://hubs.ly/Q02jjh_R0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *