Pozivamo vas da nam se pridružite na specijalnom ECS Meetup Special događaju posvećenom temama primene Veštačke Inteligencije u svakodnevnom poslovanju koji organizujemo sa predavačima iz kompanije Microsoft.

Datum i vreme: 06.06.2024. od 15:00 do 17:00 časova

Lokacija: Španskih Boraca 3, Novi Beograd, Blue centar, Prizemlje, Microsoft Hyperspace

 

Agenda:

 • Inspirativna AI era: Uvodno obraćanje o novostima iz digitalne industrije
  Milan Gospić, Country Manager Serbia, Microsoft

 • AI – vaš personalni asistent: Primenjena generativna veštačka inteligencija za efikasniji rad u digitalnom okruženju uz pomoć Microsoft Copilot
  Dejan Pervulov, Senior Solution Architect, Microsoft

 • CRM (Customer Relationship Management): Naučite kako da efikasno upravljate odnosima sa klijentima i povećate njihovo zadovoljstvo uz asistenciju AI.
  Nenad Šljivić, Senior Partner Development Manager, Microsoft

 • ERP (Enterprise Resource Planning): Otkrijte kako ERP sistemi mogu optimizovati vaše poslovne procese i poboljšati produktivnost uz asistenciju Ai.
  Nenad Šljivić, Senior Partner Development Manager, Microsoft

 • Cybersecurity: Saznajte najnovije strategije i tehnike za zaštitu vaših podataka i infrastrukture od sajber pretnji uz asistenciju AI.
  Nikola Begović, Senior Solution Specialist, Microsoft

 

Kome je namenjeno: C-Level, Business Decision Making (BDM) i company leadership

Napomena: Broj mesta je ograničen. Za ulazak je potrebna potvrda koju ćete od ECS dobiti putem email-a, nakon prijave na link ispod. 

Registrujte se ovde:
https://forms.gle/4ghN16rA1CzDx18w5

Ne propustite priliku da unapredite svoje znanje i povežete se sa stručnjacima iz industrije. Radujemo se vašem dolasku!

Disclaimer:
Događaj će biti fotografisan, a fotografije će biti objavljene na sajtu i na društvenim mrežama Ecommerce Asocijacije Srbije. Ukoliko ne želite da vaša fotografija bude korišćena u ove svrhe, molimo vas da nas o tome obavestite prilikom dolaska na događaj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *